It never gets easier, you just get better!

Trainers

De gedreven & gecertificeerde CrossFit Trainers van CrossFitOost

Wie zijn wij?

Het CrossFit Doetinchem team bestaat uit 3 trainers.

Jaap Sijtsema, Wiebe Koelman en Ellen Gussinklo. Zij beschikken allemaal over verschillende capaciteiten en komen vanuit een andere trainingsachtergrond. Op deze manier willen we vanuit verschillende oogpunten en in goed overleg een zo compleet mogelijk aanbod neerzetten in de CrossFit trainingen en op het gebied van Personal training en voedingsadvies.

Onze Skills

Inzet & Passie
Kennis

De trainers

Ellen Gussinklo

Trainer & Voedingsdeskundige

Vanuit mijn interesse in sport hou ik me al jaren bezig met uitzoeken hoe ik mijn eigen prestaties kan verbeteren. Laat je verrassen, hoe binnen een korte tijd, grote vooruitgang geboekt kan worden op elk gewenst niveau.

Meer info over mij

Wiebe Koelman

Trainer

Ik weet zeker dat ik de motivatie, de kennis, de materialen en de perfecte trainingsresultaten naar je toe breng in mijn gezamenlijke samenwerking met Ellen en Jaap. Welke doelstelling je ook maar wenst te bereiken!

Meer info over mij

Jaap Sijtsema

Trainer

Door mijn passie en motivatie voor sport, streef ik altijd naar verbetering. Ik draag graag mijn motivatie over aan anderen, en streef erna om anderen op een hoger niveau te krijgen. Dit lukt bij CrossFit Doetinchem!

Meer info over mij

Back to Top