It never gets easier, you just get better!

Prijzen

Wat kost CrossFit?

Openingsactie: Schrijf je in voor 1 maart 2014 en betaal de hele maand Maart slechts €40 voor CrossFit Unlimited! Let’s do this!

Wat zijn de opties?

CrossFit is er voor iedereen. In onderstaand overzicht vind je de diverse mogelijkheden om bij CrossFit Doetinchem aan de slag te gaan. CrossFit: Join the fun

CrossFit Try Out

€0 eenmalig
    • 1x CrossFit Proefles is 0,-
    • Alle volgende lessen €12,50
    • €10,00 korting bij inschrijving

CrossFit Solo

€40 per maand

CrossFit Unlimited

€60 p.m bij 6 maand abo of €65 p.m.

CrossFit Studenten

€40 per maand

Nog vragen?

Hoe kan ik kennis maken met CrossFit?
Je kunt een CrossFit Proefles nemen, hierin draai je mee in een groep tijdens een WOD. Ook is het mogelijk om naar de CrossFit Basics te komen, waarin alle aspecten van CrossFit worden uitgelegd. Kijk in overzicht hier boven voor de mogelijkheden.
Is CrossFit voor iedereen geschikt?
Bij CrossFit Doetinchem sporten mensen van verschillende niveaus. CrossFit is dan ook schaalbaar naar ieder niveau. Tijdens een proefles kun je goed zien hoe mensen op verschillende niveaus dezelfde oefeningen doen. De ervaren trainers begeleiden je hierbij.
Zit ik vast aan een abonnement?
Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Maar wees gewaarschuwd! CrossFit is verslavend. Eenmaal gestart ben je besmet en is stoppen of opgeven geen optie.

Voordeel voor CrossFit Doetinchem leden

20% korting op Inov-8 schoenen
Inov-8 is een vooraanstaand merk op het gebied van functionele trainingsschoenen. Zij ontwikkelen en specialiseren zich in het maken van schoenen geschikt voor o.a. CrossFit. Interesse? Neem contact op!
Korting op Mylogenics behandelingen
1e behandeling 60 euro, voor elke volgende behandeling 15 euro korting voor leden. Voor het verhelpen van fysieke klachten en/of blessures. Voor meer informatie: http://www.improve4result.nl/medisch-fitness/mylogenics
Back to Top